Att sälja

Du är alltid välkommen till mig med frågor och funderingar, oavsett om du vill ha generella råd över telefon eller om du vill boka tid för ett personligt möte.

Rätt Hem hjälper dig gärna!

Jag kommer hem till dig och diskuterar din eventuella bostadsförsäljning. Jag lämnar råd och tips utifrån dina önskemål, behov och förväntningar. Självklart är mötet kostnadsfritt och jag lämnar både ett muntligt värdeutlåtande och en offert för min mäklartjänst.

Första mötet

Vill du samarbeta med mig? För att ta reda på det kommer jag gärna hem till dig och lyssnar på dina önskemål och frågor gällande försäljningen. Vi går igenom hur förmedlingsprocessen ser ut. Jag lämnar råd och tips utifrån dina önskemål, behov och förväntningar.

Självklart är mötet kostnadsfritt och jag lämnar både ett muntligt värdeutlåtande och en offert för min mäklartjänst.

När du bestämt dig för att anlita Rätt Hem

När du bestämt dig för att anlita mig upprättas ett förmedlingsuppdrag. Vi går igenom underlaget för beskrivningen och gör en tidsplan för fotografering, marknadsföring och visningar.

Vi tittar även på din skattesituation och gör, om så önskas, en preliminär reavinstberäkning. Innan beskrivningen publiceras ska beskrivningen godkännas av dig. 

Fotografering

Idag är all marknadsföring visuell och vi är beroende av fina presentationer. I min mäklartjänst ingår fotografering med professionell fotograf. Inför fotograferingen får du en checklista på vad som kan vara bra att tänka. Jag är också med vid fotograferingen.

Prospekten som lämnas vid visning beställs från tryckeri för att hålla hög standard.