Aktuellt

Senaste nytt från mig till dig

Kul att små lokala mäklarföretag toppar kundnöjdheten!

19 juni, 2024

Prisvärdhet och service står i fokus när Svenskt Kvalitetsindex (SKI) för artonde året i rad kartlagt fastighetsmäklarbranschen.
Toppar gör ”övriga” och därefter Svenska Mäklarhuset.

KÄLLA: Svenskt Kvalitetsindex

– Kundnöjdheten i branschen är fortfarande hög, men vi ser en tydlig trend där pris och service blir allt viktigare. Plånboksfrågor har varit en stigande trend i flera år, och prisvärdhet är avgörande för svenska konsumenter särskilt när man väljer mäklare, säger Johan Parmler, vd på SKI, i ett uttalande.

Han menar att det personliga mötet och tryggheten det ger trots det är ovärderligt, inför den största affär i livet många gör.

Calle Walmstedt är projektledare på SKI och konstaterar att service driver inte bara kundnöjdheten direkt utan gör också att man uppfattas som mer prisvärd.

– Det ger nöjdare kunder ohc ökar förtroendet både för branschen och den enskilda aktören. Det är tydligt att ett bra rykte är den viktigaste faktorn vid val av mäklare och pålitlighet är en av de frågor som driver kundnöjdheten mest, säger han.

Hämtat från Mäklarvärlden

Service och prisvärdhet styr mäklarval - Mäklarvärlden (maklarvarlden.se)

Inslag i SVT Skåne

29 juni, 2023

Väldigt roligt att SVT Skåne önskade göra en intervju med mig gällande den aktuella räntehöjningen och läget på bostadsmarknaden!

Det är mycket som man vill få sagt. Bland annat hade jag gärna sett att Mäklarsamfundets förslag på hur de unga kan komma in på bostadsmarknaden fått komma med. Stort tack till ägarna av fastigheten på Allévägen 14 i Flyinge som lånade ut sitt vackra hus till intervjun!

Länk till inslaget: Skånemäklaren om höjd ränta: ”Kanske får sänka sina krav” | SVT Nyheter

Stort grattis!

29 juni, 2023

Stort grattis till Nicole i Veberöd och Ulla-Stina i Löberöd som vann tävlingen på Harlösadagen!

Rätt Hem sponsrar Framtidshoppet!

26 maj, 2023

Den här helgen är det framtidshoppet på #flyingehästsportklubb. Rätt Hem sponsrar två av klasserna med vinsttäcken! Lycka till alla deltagare!

Roligt samarbete!

10 mars, 2023

Vi på Rätt Hem är glada över att få hjälpa till med både köp och försäljning av fastigheter!

Tom och sambon Catherine behövde en lite större bostad, samt att komma närmre arbetet i Lund och flygplatsen då Tom tävlar flitigt i Rally på internationell nivå.

2020 blev Tom Världsmästare i Junior WRC och ska i år satsa på EM serien i högsta klassen med start i Portugal. Klart vi ska följa honom under hans resa!

Du kan också följa honom på hans Facebook Tom Kristensson Motorsport!

Vi tackar för affärerna och önskar honom stort lycka till med både fastigheter och Rally!

Reportage Mäklarvärlden

3 mars, 2023

Så roligt att Mäklarvärlden valt att göra reportage om Rätt Hem! Länk till tidningen: (https://content.bhybrid.com/publication/19dd9b9b/mobile/)